ma7.04 di7.05 wo7.06 do7.07 vr7.08 za7.09 zo7.10
FULL BODY HIIT SKlinta 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SEsmee 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT SKlinta 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SEsmee 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT SKlinta 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 9:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 11:00 45 MINUTES
HIGH RIDE SBirgit 11:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marte 12:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 16:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Klinta 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marte 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Kya 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Kya 19:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE Jesus 6:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SKendra 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SKendra 8:15 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Tommy 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SKendra 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Birgit 11:45 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 12:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Nikki 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Nikki 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Krijna 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 19:15 45 MINUTES
RIDE - BEYONCÉ Krijna 19:45 45 MINUTES
 
FULL BODY HIIT Klinta 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marit 9:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Justin 11:00 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 11:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Justin 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Lewis 12:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Daphne 16:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Kelli 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Daphne 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Harry 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Harry 19:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE SSascha 6:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Lewis 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SMarit 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Sascha 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Lewis 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SMarit 8:15 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Lewis 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SMarit 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 11:45 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 12:15 45 MINUTES
RIDE - THE LAST RIDE OF BIRGIT Birgit 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Ties 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 17:15 45 MINUTES
RIDE - THE LAST RIDE OF BIRGIT Birgit 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Ties 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SLucy 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Ties 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SLucy 19:45 45 MINUTES
 
FULL BODY HIIT Klinta 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SKimberley 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SKimberley 8:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Klinta 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 9:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Michael 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 11:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SKimberley 11:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Michael 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 12:15 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 16:30 45 MINUTES
HIGH RIDE SHailey 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 17:30 45 MINUTES
HIGH RIDE SHailey 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 18:00 45 MINUTES
 
HIGH RIDE Nikki 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Nikki 9:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 10:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 10:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 10:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 11:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 11:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE SKimberley 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Henrieke 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SKimberley 9:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Henrieke 10:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 10:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Sascha 10:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Henrieke 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 11:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Sascha 11:45 45 MINUTES