ma5.16 di5.17 wo5.18 do5.19 vr5.20 za5.21 zo5.22
FULL BODY HIIT SHenrieke 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Brittany 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SRosanne 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT SHenrieke 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Brittany 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SRosanne 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT SHenrieke 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Brittany 9:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 11:00 45 MINUTES
HIGH RIDE SRosanne 11:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW - FREE SHAKE. Marte 12:15 45
HIGH RIDE Jesus 16:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Klinta 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Marte 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Kya 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Kya 19:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE Jesus 6:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 8:15 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Tommy 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Birgit 11:45 45 MINUTES
RIDE - CARIBBEAN VS TRAP Nikki 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SNatasha 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Nikki 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SNatasha 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Krijna 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Krijna 19:45 45 MINUTES
 
FULL BODY HIIT Olga 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Jesus 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW SPascalle v H 9:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Justin 11:00 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 11:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Justin 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW - FREE SHAKE. W Marte 12:15 45
HIGH RIDE Harry 16:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Kelli 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Kendra 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Harry 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Kendra 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Esmee 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Kendra 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Esmee 19:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE SRosanne 6:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SRosanne 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 8:15 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Klinta 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Natasha 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SRosanne 11:45 45 MINUTES
RIDE - RUPAUL'S DRAG RACE LIP SYNCS Birgit 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 17:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Birgit 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 18:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 18:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 18:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Olga 19:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 19:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Hailey 19:45 45 MINUTES
 
FULL BODY HIIT Klinta 7:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 7:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Fréderique 7:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Klinta 8:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 8:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Fréderique 8:45 45 MINUTES
HIGH HIIT - BUILD Klinta 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascalle v H 9:15 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 10:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Michael 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Pascale R 11:15 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Michael 12:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Lewis 16:30 45 MINUTES
HIGH RIDE SHarry 16:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 17:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Lewis 17:30 45 MINUTES
HIGH RIDE SHarry 17:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Kelli 18:00 45 MINUTES
 
HIGH RIDE Nikki 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Nikki 9:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 10:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 10:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SSascha 10:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Benjamin 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Bonnie 11:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SSascha 11:45 45 MINUTES
 
HIGH RIDE SDaphne 8:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 9:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 9:15 45 MINUTES
HIGH RIDE SDaphne 9:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 10:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 10:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Sascha 10:45 45 MINUTES
FULL BODY HIIT Tommy 11:00 45 MINUTES
HIGH FLOW Twanine 11:15 45 MINUTES
HIGH RIDE Sascha 11:45 45 MINUTES